Een nieuwe iPhone kopen - welke kiezen?

22-12-2013 |Tags: iPhone, Apple
nieuws
Ongetwijfeld één van de meest populaire smartphones van dit moment is de iPhone. De verwachting is dat met de feestdagen veel mensen een iPhone kopen. Op dit moment heeft Apple maar liefst zes verschillende iPhones waaruit je kunt kiezen. De oudste, nog beschikbare versie, is de iPhone 4 en de nieuwste telgen van de iPhone familie zijn de iPhone 5s en de iPhone 5c. Wil je een iPhone kopen maar weet je nog niet welke versie je wilt? Lees hier wat het verschil is tussen de nieuwste iPhones.

De iPhone 5s of de 5c


De iPhone 5s en de iPhone 5c zijn de nieuwste telgen uit de iPhone familie. Het is nog nooit eerder voorgekomen dat Apple in één jaar tijd twee nieuwe modellen uitbrengt. De iPhone 5s is het top model en de iPhone 5c moet vooral nieuwe gebruikers op het iOS platform aanwenden. Apple hoopt met de iPhone 5c een nieuwe doelgroep te kunnen binden aan het merk omdat de iPhone 5c maar liefst 100 Euro goedkoper is dan het top model, de iPhone 5S. De verwachting is wel dat de komende tijd veel providers de iPhone 5c goedkoper zullen gaan aanbieden waardoor deze telefoon ongetwijfeld meer verkocht zal gaan worden!

De iPhone 5s


Ben je al bekend met de iPhone, dan kun je het beste gaan voor de iPhone 5 s. De iPhone 5s heeft uitgebreidere specificaties dan de 5c en het toestel is maar liefst 2 keer sneller in gebruik dan de iPhone 5, de vorige versie van de iPhone 5S. De nieuwe technologie "Touch ID" is voor veel mensen de reden om een iPhone 5s te kopen. Hiermee kan de telefoon door middel van de vingerafdrukscanner die zich in de home-knop bevindt ontgrendeld worden.


Wil je wel een iPhone maar niet te veel betalen voor het toestel? Dan is het ook mogelijk om één van de voorgaande modellen van de iPhone te kopen. De iPhone 4 en iPhone 4s zullen voorlopig nog beschikbaar zijn voor de mensen die graag een iPhone willen, maar de nieuwste toestellen te duur vinden. Ook iPhone 5 zal voorlopig nog steeds verkocht worden. Deze voorgangers van de iPhone 5C en iPhone 5S zijn tot op heden bij meerdere aanbieders te verkrijgen, tegen aantrekkelijke tarieven. Deze oudere generaties iPhone zijn voordelig, maar uiteraard zijn het gewoon nieuwe toestellen die vaak als voorraadrestanten tegen lage prijzen verkocht worden.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60