Vodafone en KPN gaan Iphone 4 aanbieden

13-10-2010 |Tags: KPN, Vodafone, Apple iPhone4
nieuws
Vodafone en KPN gaan binnenkort ook de iPhone 4 aanbieden. T-mobile raakte zijn alleenrecht op de verkoop van Apple's nieuwste telefoon kwijt. Dit betekend dat verschillende andere providers het toestel ook aan gaan bieden.

KPN maakte vandaag bekend de iPhone 4 te gaan aanbieden in combinatie met een KPN, Hi en Telfort abonnement. KPN voegde eerder al de iPhone 3Gs aan zijn assortiment toe, deze werd echter alleen zakelijk verkocht. De iPhone 4 zal voor iedereen beschikbaar komen met een KPN abonnement. Naast KPN gaat ook Vodafone de iPhone 4 anbieden.

Beide providers beiden de telefoon aan in combinatie met een abonnement met internet. De snelheid van dit internet ligt op maximaal 3.6Mbps downloaden en 384Kbps uploaden. Opvallend is dat dit vele malen sneller is dan 'Surf&Mail Extra Snel' van KPN, waarmee een maximale snelheid bereikt word van 1Mbps downloaden. Bij Vodafone hebben alle abonnementen een snelheid van 3.6Mbps.
De rede voor deze snelheid voor het internet in de abonnementen is dat Apple deze eisen stelt. Een telecomprovider moet een minimale snelheid kunnen garanderen om de iPhone te mogen aanbieden.

Over de datum waarop de providers starten met de verkoop van de iPhone 4 en de tarieven die ze hanteren is nog niets bekend. Ook is nog niet bekend of er aparte iPhone abonnementen zullen komen, of dat de telefoons aangeboden zullen worden met abonnementen die al aangeboden worden. Dit was voorheen wel een eis die Apple aan T-mobile stelde.

Na maanden van overleg tussen Apple en KPN en Vodafone is nu dus een akkoord bereikt. De providers gaan de iPhone 4 aanbieden. Hiermee is voor T-mobile het alleenrecht op de verkoop van de iPhone 4 ten einde gekomen.
Bron: KPN

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60