Nokia N8 introductie Nederland vertraagd

22-09-2010 |Tags: Nokia N8, Symbian^3
nieuws
Nokia gaat de introductie van zijn nieuwe vlaggenschip, de Nokia N8, enkele weken uitstellen. Dit maakte de Finse telefoonfabrikant onlangs bekend. De oorzaak voor het uitstellen zou liggen bij softwareproblemen.

De Nokia N8 zou oorspronkelijk deze maand al in de winkels moeten liggen. Door softwareproblemen is dit echter nu niet haalbaar, en zal de N8 op zijn vroegst in oktober leverbaar zijn. Hi gaat het toestel vanaf november leveren. Dat een provider toestellen pas enige tijd na uitkomen van een telefoon levert is niet ongebruikelijk, aangezien de providers de toestellen vaak eerst zelf testen alvorens ze aan hun klanten aan te bieden.

De Nokia N8 moet Nokia weer helemaal op de kaart zetten als High-End smartphone fabrikant. Nokia ziet het marktaandeel op deze markt sterk afnemen. Apple en Android zijn steeds populairder aan het worden, ten kosten van Nokia smartphones die gebruik maken van het Symbian systeem. Nokia hoopt aan marktaandeel terug te winnen met de introductie van de N8, met de nieuwe versie van het Symbian OS, Symbian^3.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60