Microsoft lanceert Windows Phone 7 op 11 oktober

09-09-2010 |Tags: Windows Phone 7, Microsoft
nieuws
Microsoft werkt hard aan zijn nieuwe besturingssysteem 'Windows Phone 7' dat op dit moment in de laatste testfase zit. Duizenden ontwikkelaars testen het systeem om de laatste puntjes op de i te zetten. Naar verluid zal het systeem dan ook in oktober al verkrijgbaar worden op diverse telefoons.

Windows Phone 7 werd begin dit jaar aangekondigd door Microsoft. De periode daarna heeft het bedrijf hard gewerkt aan het optimaliseren en testen van het systeem. Nu is deze fase in de ontwikkeling bijna klaar, wat erin resulteert dat het systeem naar verluid op 11 oktober gelanceerd zal worden. Dit zegt althans Technologiesite Pocket-lint, die aangeeft van meerdere bronnen gehoord te hebben dat Microsoft volgende maand een presentatie in New York heeft gepland.

Windows Phone 7 word de opvolger van Windows Mobile. Het systeem zal weinig lijken op zijn voorgangers. Onder andere worden diverse nieuwe diensten van Microsoft als Xbox live en Bing in het systeem verwerkt. Daarnaast zullen ook Facebook en Twitter een centrale rol in het systeem innemen.

Of Microsoft het systeem ook daad werkelijk 11 oktober zal introduceren is nog even afwachten. Gsmplek.com houdt u op de hoogte!

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60