HTC HD7 medio oktober in de winkels

21-09-2010 |Tags: HTC HD7, Windows Phone 7
nieuws
Duitse telecomprovider O2 heeft een document uitgelekt waarin de releasedatum van de HTC HD7 vermeld staat. Volgens het gelekte document zou de HTC HD7 vanaf week 42 in de verkoop gaan, wat half oktober dit jaar betekend.

De HTC HD7 is waarschijnlijk het eerste toestel van HTC dat zal draaien op het nieuwe Microsoft Windows Phone 7 besturingssysteem, al is dit nog niet bevestigd. Over de hardware waarvan het toestel voorzien is is nog niets bekend. Eerder al doken er HTC toestellen op met het nieuwe Windows Phone 7 besturingssysteem onder de naam T8788 en Schubert. Verwacht word dan ook dat het om dit toestel gaat, en dat deze dus onder de naam HD7 op de markt gebracht zal worden.

De HTC HD7 zal bij onze oosterburen 79 euro gaan kosten in combinatie met een 20 euro abonnement. Het toestel zal alleen in het zwart leverbaar zijn. Of de HTC HD7 naar Nederland komt is niet met zekerheid te zeggen, al verwachten we van wel aangezien het toestel in Duitsland verkrijgbaar zal zijn.

Naar verluid zal niet alleen O2 het toestel gaan aanbieden in Duitsland, ook T-mobile liet eerder gegevens uitlekken die erop wijzen dat ook deze provider het toestel aan gaat bieden.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60