Android versie 2.2 Froyo officieel aangekondigd

21-05-2010 |Tags: Google Android 2.2 Froyo
nieuws
De nieuwe versie van het populaire besturingssysteem voor mobiele telefoons is vandaag officieel aangekondigd door Google op het Google I/O event. Erg veel nieuws is er niet bekend geworden over het besturingssysteem aangezien vrijwel alle eigenschappen al bekend waren.

We hebben een aantal belangrijke veranderingen op rij gezet:

Homescreen:

Het homescreen heeft als nieuwe toevoeging een tutorial-gadget. Daarnaast zijn er een aantal kleine veranderingen doorgevoerd in de navigatiebalk.


WiFi Hotspot en Tethering mogelijkheden:

Nieuwe functies in deze versie van Android zijn WiFi Hotspot en Tethering mogelijkheden. Dit kan gebruikt worden om bijvoorbeeld een Apple iPad (wifi versie) online te krijgen via je Android telefoon. Hierop kwamen tijdens de introductie door Google veel positieve reacties binnen en men verwacht er veel van.


Interface:

Naast de extra functies die zijn toegevoegd aan het systeem zijn er ook verbeteringen in de bestaande programma's doorgevoerd. Zo zijn de interface van de camera, Google G-Mail en Agenda sterk verbeterd.


Snelheid:

Tot slot is ook de snelheid van het besturingssysteem sterk verbeterd. Android is altijd al erg snel geweest, maar deze versie beloofd alle snelheidsrecords te verbreken.We zijn erg benieuwd naar Android 2.2 Froyo in de praktijk. Verwacht wordt dat er de komende tijd nog veel extra informatie over deze nieuwe versie op zal duiken. Wij zullen u zeker op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen!

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

markh
HTC gaat updates voor hun recentste telefoons als bijvoorbeeld de Nexus One en de Desire uitbrengen. Deze telefoons zullen dus ge├╝pdatet kunnen worden naar deze 2.2 versie. Laten we hopen dat andere merken dit ook zullen gaan doen.
23-05-2010, 16:54u

Samsung Galaxy S4 - 468x60