Nieuwe iPhone 4 breekt verkooprecords

28-06-2010 |Tags: Apple, iPhone 4
nieuws
De nieuwe iPhone4 is nog maar net verkrijgbaar, en breekt nu al alle records. De eerste 3 dagen zijn er al 1.7 miljoen exemplaren verkocht van het nieuwe toestel. Dit maakte Apple vandaag bekend.

1.7 miljoen toestellen in 3 dagen tijd is (zelfs voor Apple, die wel wat gewend zijn qua verkopen) een absoluut record. Voor Apple is dit de meest succesvolle introductie, aldus Steve Jobs, topman van Apple. Ter vergelijking: de vorige versie van de succesvolle iPhone-reeks, de 3GS werd in dezelfde tijd 'slechts' 1 miljoen keer verkocht.

Duidelijk is dat men zich niet weerhoud van het aanschaffen van de nieuwe telefoon ondanks de berichten over diverse problemen met het toestel.

Toen de nieuwe iPhone donderdag voor het eerst geleverd werd in de VS stonden er zoals bij elke nieuwe iPhone introductie lange rijen voor de winkels. Zo'n succes was echter niet verwacht, waardoor sommigen met lege handen naar huis gestuurd werden. De voorraad was gewoon niet groot genoeg. Momenteel bedraagt de wachttijd in de VS 3 weken.

In Nederland zullen we nog moeten wachten, hier is de nieuwe iPhone pas in juli verkrijgbaar.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60