Motorola Flipout officieel

03-06-2010 |Tags: Motorola Flipout, Motoblur, Android
nieuws
Motorola bevestigde vandaag de Motorola Flipout door een filmpje op hun YouTube kanaal te zetten. Het grootste onderscheidende punt van de telefoon is zijn design.

De telefoon is namelijk vierkant van vorm, echter wat het meest opvalt is de manier waarop het QWERTY-toetsenbordje tevoorschijn komt. De telefoon moet namelijk open gedraaid worden. Klinkt raar, is het ook.

De flipout zal draaien op Google's Android 2.1 besturingssysteem met daaroverheen een vernieuwde versie van de Motoblur interface. Dit is een aangepaste interface die door Motorola ontwikkeld is. De telefoon is uitgerust met een 3 megapixel camera, een 2.8 inch beeldscherm met een 320 x 240 pixels resolutie en qwerty-toetsenbord. De connectiviteit laat niets te wensen over; bluetooth, 3G HSDPA, wifi en GPS zijn allemaal aanwezig.

Tot slot wordt de Motorola FlipOut verkrijgbaar in een zestal opvallende kleuren, wat de telefoon dus nog opvallender maakt. De introductie in Europa stond voor deze maand nog gepland, afwachten dus!

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60