Google Nexus One eindelijk te koop in Nederland

10-06-2010 |Tags: Google Nexus One, HTC, Vodafone, Android
nieuws
Eindelijk is de Google Nexus One te koop in Nederland. Een half jaar na de aankondiging van de telefoon biedt Vodafone de telefoon aan via hun website en winkels. Vodafone heeft in Nederland het alleenrecht gekregen op de verkoop van deze telefoon. Hier is met Google een overeenkomst over gesloten.

De Google Nexus One, die geproduceerd wordt door HTC, is grotendeels vergelijkbaar met de populaire HTC Desire, die al verkrijgbaar was in Nederland. Beide telefoons zijn voorzien van een 3.7 inch capacitief touchscreen, 1Ghz processor en het Android 2.1 besturingssysteem. Echter hebben beide merken hieroverheen wel hun eigen 'uiterlijk'. Bij de Google is dat een door Google zelf ontwikkelde interface, bij de HTC is dat de HTC Sense interface.

De Nexus One voegt nog een tweede microfoon toe speciaal voor onderdrukking van omgevingsgeluid, touch-toetsen onder het display in plaats van fysieke toetsjes van de Desire en een joystickje in plaats van de optische trackpad van de desire.

De prijzen van de Google Nexus One zijn gelijk aan die van de HTC Desire. Hiermee beloofd de Nexus One een groot succes te gaan worden.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60