Witte iPhone 4 opnieuw uitgesteld

27-07-2010 |Tags: Apple, iPhone 4
nieuws
Apple heeft de introductie van de witte iPhone 4 verder uitgesteld. De bedoeling was dat beide versies, de witte en de zwarte versie, al vanaf de introductie verkrijgbaar zouden zijn. Apple heeft nu laten weten de introductie van de witte iPhone 4 uit te stellen tot 'later dit jaar'.

Deze vertraging is opgelopen door problemen met de productie van de witte variant. Het blijkt moeilijker dan gedacht om de witte variant te produceren, aldus Apple. Wat er precies zo moeilijk is aan de productie is onduidelijk, geruchten gaan echter dat het ligt aan de witte verf die gebruikt wordt. Deze zou niet kleurvast genoeg zijn.

Wanneer de witte iPhone 4 dus precies op de markt komt is onduidelijk, Apple noemt geen precieze datum. Vermoed wordt dat Apple de introductie uitsteld tot er een oplossing voor de 'death grip' gevonden is (de problemen met het wegvallen van de verbinding bij het 'verkeerd vasthouden van de telefoon').

Apple benadrukt dat de levering van de zwarte variant gewoon doorgaat en geen hinder zal ondervinden. Alles ziet er dus naar uit dat binnen enkele dagen, 30 juli om precies te zijn, de zwarte variant gewoon in Nederland verkrijgbaar zal zijn.
Bron: Apple

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60