Samsung Wave 1 miljoen keer verkocht in een maand

14-07-2010 |Tags: Samsung Wave S8500, Bada OS, Samsung Galaxy S
nieuws
De Samsung Wave is in de eerste maand dat de telefoon verkrijgbaar is maar liefst 1 miljoen keer verkocht. Voor Samsung is het de eerste keer dat een telefoon zo snel de miljoen verkopen gepasseerd heeft.

Samsung Wave is de eerste telefoon draaiend op Samsung's eigen besturingssysteem, Bada. Dit besturingssysteem is door Samsung ontwikkeld en voor het eerst gebruikt in de Samsung Wave. Verder is de Samsung Wave voorzien van 3,3 inch touchscreen met een resolutie van 800x480 pixels, een 5 megapixel camera en Samsungs eigen 1GHz Hummingbird processor.

Voor Samsung is het een absoluut record dat een van hun telefoons binnen een maand de miljoen verkochte exemplaren passeert, echter is het bedrijf wel gewend dat hun telefoons een succes zijn. Zo werd de samsung Galaxy S in 19 dagen tijd alleen in Zuid-Korea al ruim 300.000 keer verkocht.

Samsung heeft dus nog steeds zeer populaire telefoons in hun assortiment zitten. Daarnaast zijn er ook al opvolgers van de Wave aangekondigd, de Wave 2 en de Wave 2 Pro. Deze zullen ook voorzien zijn van Samsungs Bada besturingssysteem. Verwacht wordt dat deze telefoons net zo'n succes gaan worden.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60