Nokia N8 voorverkoop gestart

29-07-2010 |Tags: Nokia, Nokia N8, symbian
nieuws
De Nokia N8, nokia's nieuwe topmodel is via de website van de fabrikant in de voorverkoop gegaan. Het toestel is vanaf vandaag in Italië te bestellen voor een bedrag van 469 euro. In Nederland gaat de N8 waarschijnlijk niet in de voorverkoop verkocht worden.

De Nokia N8 is Nokia's nieuwe vlaggenschip. Het toestel is de eerste voorzien van het nieuwe Symbian^3 besturingssysteem. Daarnaast heeft het toestel een 12 megapixel camera met 720p video-opname mogelijkheid, een mini-HDMI aansluiting en een 3,5 inch AMOLED touchscreen met een resolutie van 640 x 360 pixels. De telefoon wordt aangedreven door een 680MHz ARM11-core Processor met daarnaast een aparte 'Broadcom 2727' grafische processor.

Het toestel wordt geleverd vanaf volgende maand in een beperkt aantal landen. In september zal de telefoon vervolgens in de rest van de landen geleverd worden, waaronder Nederland en Italië. We zullen dus nog even moeten wachten voor de telefoon daad werkelijk verkrijgbaar is, maar de voorverkoop in Italië is de eerste stap!

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60