iPhone 4 vanaf 30 juli verkrijgbaar in Nederland

18-07-2010 |Tags: Apple, iPhone 4, T-mobile
nieuws
De iPhone 4 is vanaf 30 juli verkrijgbaar in Nederland. Dit maakte Apple topman Steve Jobs vrijdag bekend tijdens de persconferentie over de problemen met de iPhone 4.

Tot nu toe was de iPhone 4 alleen nog maar verkrijgbaar in een klein aantal landen. Onder andere de VS, Frankrijk en Engeland waren de gelukkigen. Echter staat nu vast dat de iphone 4 vanaf 30 Juli verkrijgbaar zal zijn in nog 17 extra landen, waaronder Nederland. De introductie stond altijd al voor juli gepland, echter ontstonden er de laatste dagen steeds meer geruchten dat de introductie uitgesteld zou worden.

In eerste instantie zal de iPhone 4, net als zijn voorgangers, alleen bij T-mobile verkrijgbaar zijn. Vodafone zal waarschijnlijk later dit jaar de telefoon ook gaan verkopen, al is dit niet zeker. KPN, die eerder ook interesse toonde om de iPhone te gaan aanbieden aan zijn klanten ziet toch af van een samenwerking.

Welke prijzen T-mobile gaat rekenen voor de nieuwe iPhone is nog niet bekend. In de landen waar de iPhone 4 al verkrijgbaar is liggen deze een paar tientjes boven de prijzen van de iPhone 3GS tijdens de introductie. Verwacht wordt dat T-mobile soortgelijke tarieven gaat rekenen.

Tot nu toe zijn er ruim 3 miljoen exemplaren van de iPhone 4 verkocht. Dit aantal zal naar verwachting sterk stijgen met de introductie in nog eens 17 extra landen.

iPhone 4 introductie

T-mobile's iPhone 4 pagina.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60