HTC windows Phone 7 gsm lekt uit op foto's

27-07-2010 |Tags: HTC, Windows Phone 7, Windows Mobile
nieuws
Windows Phone 7 is nog niet beschikbaar, toch duiken er af en toe telefoons op met dit systeem. Nu is het de beurt aan HTC.

Op het internet zijn een aantal foto's verschenen van een HTC telefoon draaiend op Windows Phone 7. Het toestel doet enigszins denken aan de HTC desire. Veel is er niet bekend over het toestel. Waarschijnlijk is het toestel voorzien van een 3.7 inch Super-LCD display van Sony, aangezien AMOLED displays grote leveringsproblemen hebben op dit moment. Daarnaast heeft het toestel een 8 megapixel camera en naar verluid een 1Ghz processor. Onder het display bevinden zich de door Microsoft verplichte 'terug'-, 'home'- en 'zoek'-toets in de vorm van aanraakgevoelige toetsen.

Het is niet helemaal zeker, maar waarschijnlijk gaat het hier om een toestel dat HTC op de markt zal brengen tijdens de introductie van Windows Phone 7. Waarschijnlijk zal het dan ook voorzien zijn van HTC's Sense interface, al geeft Microsoft aan dat het de aanpassingsmogelijkheden van Windows Phone 7 verder gaat beperken. Drew Bamford, hoofd van de user experience-divisie van HTC gaf onlangs aan dat HTC wel hun eigen interface over Windows Phone 7 zal leggen. HTC ziet hier nog voldoende mogelijkheden, al zal het niet zo uitgebreid zijn als Sense bij Android is.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

markh
Apart, vraag me af of Windows Phone 7 het gaat halen. Het zal vast nooit zo goed werken als Android. Microsoft blijft vaak teveel bij het oude, met de kleine verkenners. Totaal niet handig voor bediening met vingers. Hopelijk brengt Microsoft Windows Phone 7 daar verandering in.
29-07-2010, 13:21u

Samsung Galaxy S4 - 468x60