HTC Desire Android 2.2 update: nieuwe functies

30-07-2010 |Tags: HTC, Android, Android 2.2 Froyo, HTC Desire, Samsung Galaxy S
nieuws
De update die het Android besturingssysteem van de HTC desire update naar versie 2.2 geeft de telefoon verschillende nieuwe mogelijkheden. Zo wordt het mogelijk video-opnames in HD kwaliteit te maken en wordt de Sense gebruikers-interface verbeterd.

De update naar versie 2.2 voor de HTC Desire zou vanaf gisteren beschikbaar komen. Echter hebben Desire bezitters nog niets ontvangen. Na navraag bleek dat HTC de update nog niet af heeft en dus ook nog niet heeft kunnen verspreiden. Wat HTC wel bekend gemaakt heeft is dat de update ervoor zorgt dat de HTC Desire voortaan video kan opnemen in HD 720P kwaliteit.

Naast hogere kwaliteit video-opnamen is ook de Sense interface van HTC verbeterd, het Android OS wordt uitgebreid met diverse nieuwe functionaliteiten en er komt een app sharing-widget. Deze maakt het gemakkelijker om applicaties te delen met medegebruikers.

Dat de update nog niet beschikbaar is komt doordat hij nog niet af is. HTC liet echter aan diverse websites weten dat de update dit weekend alsnog beschikbaar zal komen voor de eerste gebruikers.

HTC zal later ook de update beschikbaar stellen voor gebruikers van de HTC Legend en de HTC Wildfire. Niet alleen HTC werkt aan updates naar Android 2.2. Samsung werkt tevens aan een update voor hun Galaxy S toestel die het besturingssysteem zal updaten naar versie 2.2. Ook Samsung loopt vertraging op met de update, welke volgens de laatste berichten op zijn vroegst in september beschikbaar komt.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

markh
Mooi, hoop dat ie snel ook voor de Legend beschikbaar komt!
30-07-2010, 19:30u

Samsung Galaxy S4 - 468x60