HTC bevestigt super-LCD in plaats van AMOLED

27-07-2010 |Tags: HTC
nieuws
HTC bevestigd dat het bedrijf gebruik gaat maken van Super-LCD displays van Sony voor zijn high-end smartphones. Voorheen werdt hiervoor gebruik gemaakt van AMOLED displays van Samsung. Nu deze erg schaars aan het worden zijn, waren de geruchten al langer dat HTC gebruik zou gaan maken van Super-LCD displays van Sony.

HTC heeft dit gerucht nu bevestigd.HTC heeft aangegeven dat Samsung niet aan de grote vraag kan voldoen naar AMOLED displays, aangezien Samsung de displays hard nodig heeft voor zijn eigen Samsung Wave en Galaxy S gsmĀ“s. Dit heeft HTC doen besluiten voor hun topmodellen, de HTC Desire en de Google Nexus One over te stappen op de SLCD displays.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

markh
Jammer dat de AMOLED displays zo slecht leverbaar zijn. AMOLED hebben zo'n goede beeldkwaliteit, zwart is echt zwart en de kleuren zijn geweldig. Het ziet er soms gewoon zelfs niet uit alsof het een display is, maar het lijkt dan gewoon een afbeelding uit een tijdschrift of een afgedrukte foto. Het zou zonde zijn als de AMOLED displays niet meer gebruikt worden door HTC.
29-07-2010, 13:19u

Samsung Galaxy S4 - 468x60