Belcompany ziet toekomst in navigeren via gsm

03-07-2010 |Tags: TomTom, navigatie, GPS
nieuws
Telefoonverkoper Belcompany stopt met de verkoop van de losse navigatiesystemen. Belcompany ziet een terugloop in de verkopen van TomTom's en navigatieapparaatjes van andere merken en heeft besloten zijn klanten voortaan alleen nog navigatie op mobiele telefoons aan te bieden.

Belcompany-directeur Vreeburg:"Wij geloven in de integratie van toepassingen. Toen we de navigatiekastjes ooit opnamen in het assortiment geloofden we al dat navigatie ooit onderdeel zou worden van de mobiele telefoon."

Volgens Vreeburg is navigeren op de mobiele telefoon op dit moment al 10 keer beter dan op een los apparaat. Er is nog maar één apparaatje nodig dat in alle wensen voorziet. Daarnaast zijn de mogelijkheden van mobiele telefoons zo groot dat er veel meer informatie op de kaarten weergegeven kan worden dan bij losse navigatieapparaten omdat telefoons over het algemeen tegenwoordig voorzien zijn van een internetverbinding.

Naast dat Belcompany geloofd dat de toekomst van navigeren ligt in navigatie via smartphones, passen mobieltjes ook beter bij Belcompany, zegt de directeur.
"Onze toegevoegde waarde als winkel is dat wij uitleg geven bij producten en diensten. Iedereen weet al hoe een los navigatieapparaat werkt. Over navigeren op telefoons kunnen wij onze klanten nog veel uitleggen."

TomTom voorziet geen problemen na het besluit van Belcompany ontstaan. Het bedrijf zegt niet te verwachten dat na Belcompany meer bedrijven de TomToms uit de schappen zullen halen. De ervaring is volgens TomTom beter op een los navigatieapparaat dan op een telefoon.
Bron: Z24

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60