Apple brengt updates uit voor verbindingsprobleem

16-07-2010 |Tags: Apple, iPhone 4, iOS 4, iPhone 4 Death Grip
nieuws
Apple heeft een bètaversie van iOS 4.1 uitgebracht. Deze zou het probleem dat de iPhone 4 heeft met het signaalverlies moeten oplossen. Daarnaast komt er donderdag een update uit, iOS 4.0.1, die er ook voor zou moeten zorgen dat het probleem opgelost wordt.

Na de update veranderd onder andere de weergave van de verbinding; de streepjes zijn groter geworden. Werd er voorheen nog vol bereik aangegeven, nu worden er met de zelfde signaalsterkte nog maar 3 streepjes weergegeven. In de praktijk houdt dit in dat als de verbinding hetzelfde is er minder streepjes aangegeven worden. Het signaal van 3 streepjes na de update is dus sterker dan het signaal van 3 streepjes zou zijn geweest voor de update.

De update verhelpt de problemen van het wegvallen van de verbinding niet helemaal. Op diverse websites wordt verteld dat de verbinding nog steeds wegvalt. Daarnaast meld Cnet.com zelfs dat het gesprek wegvalt bij 2 streepjes verbinding. Dit is opvallend te noemen, aangezien 2 streepjes na de update een sterker signaal zouden moeten hebben dan 2 streepjes voorheen waren.

iOS 4.1 bèta is intussen vrijgegeven, op iOS 4.0.1 moeten we wachten tot donderdag. Daarnaast heeft Apple een officiële persconferentie gepland voor vrijdagavond. Verwacht wordt dat Apple hier toelichting zal geven op de geconstateerde problemen met de iPhone 4 en vertellen zal wat er aan de problemen gedaan wordt.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60