App maakt videobellen iPhone 4 via 3G mogelijk

11-07-2010 |Tags: Videobellen, Fring ,Apple iPhone 4, Android, Windows Mobile, Symbian
nieuws
Apple FaceTime, Apple's applicatie voor de iPhone 4 maakt het mogelijk videogesprekken te voeren met de iPhone 4. De bruikbaarheid van dit videobellen valt in de praktijk echter wat tegen. Bellen met beeld is namelijk alleen mogelijk via Wifi en alleen onderling tussen iPhone 4 gebruikers.

Een update voor de applicatie Fring maakt het echter mogelijk ook via 3G te videobellen. Fring is een applicatie die bedoeld is voor bellen en chatten via VOIP. Daarnaast is het via deze app mogelijk te videobellen. Na het installeren van een update is het nu dus ook mogelijk te videobellen via de iPhone 4 via het 3G netwerk.

Fring kent een paar grote voordelen. Ten eerste wordt het videobellen geregistreerd als dataverkeer, waardoor gebruikers met een internetbundel voor hun mobiele telefoon geen extra kosten wordt berekend. Aangezien de iPhone altijd onbeperkt internet in zijn abonnement inbegrepen heeft is het dus volledig kosteloos.
Daarnaast is het via Fring mogelijk te videobellen tussen verschillende platforms. iPhone gebruikers kunnen dus videobellen met Android, Windows Mobile en Symbian gebruikers.
Ook het inloggen is zeer gemakkelijk, en is mogelijk met accounts van onder meer Skype, Google en Windows Live Messenger.

De applicatie is officieel goedgekeurd door Apple en is in de app-store te downloaden.

Voor meer informatie over videobellen, lees hier het artikel over videobellen.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60