WP7 HTC Schubert & Android HTC Desire HD duiken op

10-08-2010 |Tags: HTC, HTC Schubert, HTC Desire HD, HTC Ace, Windows Phone 7, Android
nieuws
Windows Phone 7 komt eraan. Nog even en toestellen met dit systeem zijn beschikbaar. Op het internet verschijnen nu steeds meer foto's en filmpjes van diverse modellen gebruik makend van het Windows Phone 7 besturingssysteem. Nu zijn er filmpjes opgedoken van twee nieuwe HTC modellen, één met Windows Phone 7 en één met Android 2.2 Froyo.

De HTC Desire HD, ook bekend onder de naam 'Ace', zal voorzien zijn van Android's nieuwste versie, Android 2.2 Froyo. Daarnaast heeft het toestel naar verluid een 4.3 inch WVGA touchscreen, 8 megapixel camera met 720p HD video-opnamemogelijkheid en hij word aangedreven door een 1GHz Snapdragon processor. Daarnaast word gesproken over XviD video ondersteuning, een SRS Surround Sound equalizer, een voorgeïnstalleerde e-book reader en natuurlijk Flash ondersteuning. De behuizing is van aluminium en vervaardigd uit één stuk.

Video HTC Desire HD (HTC Ace):De HTC smartphone draaiend op Windows Phone 7 zal naar verluid de naam 'Schubert' krijgen. Over het toestel is nog niet veel bekend, buiten dat hij waarschijnlijk gebruik maakt van een Snapdargon processor. Zeker is in ieder geval dat het gaat om een telefoon met een aluminium 'Unibody', de behuizing is uit één stuk alluminium vervaardigd.

Video HTC Schubert:


Beide toestellen zijn nog niet officieel aangekondigd. We kunnen er echter wel vanuit gaan dat dit binnen korte tijd wel gebeuren gaat. Waarschijnlijk liggen beide toestellen nog voor het eind van het jaar in de winkels.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60