Onbekende Windows Phone 7 Samsung duikt op

13-08-2010 |Tags: Windows Phone 7, Samsung
nieuws
Vandaag is het Samsung waarvan weer een onbekende Windows Phone 7 smartphone opduikt. Een ontwikkelaar postte een afbeelding op Twitter van een nog onbekend toestel van Samsung draaiend op het nog uit te komen Windows Phone 7 besturingssysteem van smartphones.

Over de eigenschappen van de telefoon is niet veel bekend. Er wordt gesproken over een touchscreen met een diameter van ongeveer 4 inch en een resolutie van 800 x 480 pixels. Daarnaast zijn uiteraard de door Microsoft verplichte Windows 7 fysieke toetsen aanwezig: een zoektoets, de home toets (Windows toets) en de terugtoets.

Opvallend is dat het toestel een volledig nieuw en onbekend model is. Afgelopen maanden dook er al eerder een toestel van Samsung op, de Cetus. Dit model is echter voorzien van redelijk ronde hoeken, iets dat het toestel dat nu verschenen is niet heeft.

Ook heeft Microsoft zelf onder ontwikkelaars een toestel verspreid, de Samsung Taylor. Dit is een aangepaste bestaande Samsung, namelijk de Samsung i8910 HD, een toestel dat een jaar geleden op de markt is gekomen als Symbian smartphone. Het is dan ook niet de bedoeling de Taylor op de markt te brengen.

Wat voor toestel het is dat nu verschenen is is dus voorlopig nog niet bekend. Samsung zal naar verluid wel de eerste fabrikant zijn die met een Windows Phone 7 toestel op de markt zal komen. Waarschijnlijk zal het niet heel lang meer duren voor de eerste Windows Phone 7 smartphones officieel onthuld worden.
Bron: Twitter

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60