Nokia C7 laat zich voor het eerst 'officieel' zien

02-08-2010 |Tags: Nokia, Nokia C7
nieuws
De Nokia C7 was tot vooralsnog nog niets 'officieel' over bekend. Nu is er echter een foto opgedoken van een Chinees blad met een advertentie over de Nokia C7.

De afbeelding onthuld een aantal eigenschappen van de telefoon. Zo zou het toestel voorzien zijn van het Symbian^3 besturingssysteem, een 8 megapixel camera waarmee ook 720P HD video's opgenomen kunnen worden en een 3.3 inch touchscreen met ondersteuning voor multi-touch.

Naast de nu uitgelekte foto van een Chinese tijdschriftadvertentie heeft Nokia op hun eigen website al een XML document staan met diverse kenmerken van het toestel. Onder andere een display met een resolutie van 360x640 pixels, WLAN, GPS, HSDPA verbinding en uitgebreide bestandsondersteuning worden in dit bestand genoemd.

De Nokia C7 zal het topmodel gaan worden van Nokia's C-serie. Het toestel zal naar verluid in september officieel onthuld worden door de Finse telefoonfabrikant. Eind dit jaar zal het toestel daarna verkrijgbaar zijn, waaronder ook voor de Europese markt.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60