Gegevens eerste Windows Phone 7 Samsung duiken op

01-08-2010 |Tags: Samsung, Windows Phone 7
nieuws
Op het internet zijn de eigenschappen en specificaties uitgelekt van een van de eerste telefoons met het Windows Phone 7 besturingssysteem die Samsung op de markt gaat brengen. Het gaat om de Samsung Cetus, een smartphone voorzien van Microsoft Windows Phone 7 OS.

Dit jaar nog zullen de eerste toestellen op de markt verschijnen met het nieuwe besturingssysteem van Microsoft. Verschillende merken werken aan telefoons met dit nieuwe OS, onder andere LG en HTC zullen nog voor het einde van het jaar diverse telefoons op de markt brengen. Ook Samsung kan natuurlijk niet ontbreken als grootste innovator op de GSM markt. Het is dan ook een telefoon van dit merk die nu uitgelekt is via de website van de Bluetooth Special Interest Group (Bluetooth SIG).
Deze organisatie keurt apparaten die bluetooth ondersteunen en voorziet deze van een keurmerk. Op hun website is een product-pagina verschenen voor de Samsung Cetus, met diverse kenmerken van het toestel. Vlak na verschijnen van de pagina is deze echter weer ofline gehaald.

De Cetus is voorzien van een 4 inch AMOLED touchscreen, GPS, een 5 megapixel camera, tweede camera aan de voorzijde van het toestel voot videobellen, 802.11n Wifi draadloze internetverbinding en FM radio.

De Samsung Cetus is een toestel dat vooralsnog waarschijnlijk voor Noord-Amerika bedoeld is, aldus de informatie op de website van Bleutooth SIG. Er zijn echter aanwijzingen dat het toestel ook naar Europa zal komen. Op een 'roadmap' (een beschrijving van op het programma staande introducties) uit Groot Brittanniƫ blijkt namelijk dat de Samsung I8700 Cetus aanstaande is. Dit zou er dus op kunnen wijzen dat er ook een Europese versie komt.

Nog voor het einde van dit jaar zullen diverse fabrikanten hun eerste Windows Mobile 7 telefoons op de markt brengen. De Samsung Cetus is waarschijnlijk Samsung's eerste Windows Phone 7 gsm.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60