100.000e Android App: HTC viert 't op Dance Valley

05-08-2010 |Tags: Android, HTC, Android Market, Dance Valley, Apps, App
nieuws
Android wint sterk aan populariteit. Het besturingssysteem voor telefoons is hard op weg de grootste te worden en breekt record na record. Nu is er een nieuwe mijlpaal behaald: er staan officieel meer dan 100.000 applicaties in de Android Market.

HTC, de marktleider op het gebied van Android telefoons, is hier erg blij mee. Om te vieren dat de 100.000 grens bereikt is gaat de smartphone fabrikant zaterdag de 40.000 bezoekers van Dance Valley op ludieke wijze verrassen. De bezoekers van het event in Spaarnwoude kunnen rekenen op een ervaring die het dance-festijn tot nog grotere hoogte zal brengen, aldus Mark Moons, directeur HTC Benelux.

Mark moons reageerde in een persbericht:
Met onze actie op Dance Valley willen we op bijzondere wijze aandacht schenken aan het succes van Android en de Android Market. Android is sinds de introductie snel populair geworden. Dat merk je niet alleen aan het groeiende aantal gebruikers van mobiele telefoons met Android, maar ook doordat steeds meer ontwikkelaars zich richten op het bieden van nieuwe apps. Van iedere tien Android-toestellen die er momenteel worden verkocht, zijn er zeven van HTC. Ik verwacht dat de ontwikkeling van Android doorzet en het voor het einde van het jaar is uitgegroeid tot het grootste mobiele platform.


HTC was twee jaar geleden de eerste telefoon fabrikant die een toestel met het besturingssysteem van Google op de markt bracht. Sindsdien heeft HTC diverse zeer populaire modellen geïntroduceerd als de HTC Desire, HTC Legend en de HTC Wildfire. Mede door het succes van deze telefoons is HTC het grootste merk op het gebied van Android telefoons.
HTC zet zich dan ook in om Android te promoten en nog groter te maken. Zo is het bedrijf een van de initiatiefnemers van de 'Android Experience', een evenement dat helemaal draait om Android.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60