twee nieuwe Blackberry's geïntroduceerd

28-04-2010 |Tags: Blackberry, Bold 9650, Pearl 3G
nieuws
Vandaag zijn, iets vroeger dan gepland, twee nieuwe Blackberry telefoons bekend gemaakt. Het gaat om de Bold 9650 en Pearl 3G die beide een update zijn van oudere modellen. Ondanks dat het updates van vorige modellen hebben beide toch een aantal leuke nieuwe features.

Blackberry Bold 9650
De Blackberry Bold 9650 is een update van de Blackberry Tour. De nieuwe functies die de telefoon heeft gekregen zijn onder anderen de toevoeging van Wifi, 512MB geheugen en een optische trackpad in plaats van een trackbal.
Verder heeft het toestel een 2.44 inch beeldscherm, een 3.2 megapixel camera met een flitser, een 3.5mm headphone jack, Bluetooth, GPS en UMTS/HSDPA.

In Mei zal de Bold 9650 in de VS in de verkoop gaan, over een Europese introductie is nog niets bekend.


Blackberry Pearl 3G
De Blackbeery Pearl 3G is voorzien van een 3.2 megapixel camera, 256MB geheugen, MicroSD slot (tot 32GB), GPS, HSDPA en een 360 x 400 pixels groot beeldscherm. Daarnaast ontbreekt ook Wifi niet meer. Het meest opvallende aan deze telefoon is dat hij leverbaar zal gaan worden in twee varianten, een met een 'SurePress layout' keyboard en een met een klassiek numeriek toetsenbordje.

Ook de Pearl 3G zal rond mei in Amerika verkrijgbaar zijn, over verkrijgbaarheid in Europa is wederom nog niets bekend.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60