Nokia introduceert nieuwe telefoons

17-04-2010 |Tags: Nokia, Nokia C3, Nokia C6, Nokia E5, Symbian, qwerty, messaging
nieuws
Nokia heeft 3 nieuwe telefoons geïntroduceerd. Het gaat om de Nokia C3, Nokia C6 en de Nokia E5. Alledrie draaiend op het Symbian besturingssysteem en voorzien van een volledig QWERTY toetsenbord, wat deze telefoons zeer geschikt maakt voor messaging-funcies.

Ten eerste de Nokia C3. Deze telefoon heeft een volledig QWERTY toetsenbord. Daarnaast is deze telefoon voorzien van Wifi, 2.4 inch beeldscherm, microSD geheugenkaartslot en bluetooth. 3G UMTS technologie ontbreekt echter. Een 2 megapixel camera maakt het geheel af. De Nokia C3 zal naar verluid minder dan 100 euro gaan kosten.

De C6 is een uitgebreidere 'slider' telefoon, voorzien van een 3.2 inch touch-screen en volledig liggend QWERTY toetsenbord. Ook Wifi en 3G zijn op deze telefoon van de partij. Daarnaast zijn een 5 megapixel camera, een microSD geheugenkaartslot, 3G UMTS verbindingsmogelijkheid, bluetooth en GPS functionaliteit aanwezig. Deze telefoon zal iets meer dan 200 euro gaan kosten.

Tot slot de E5. Deze telefoon is qua uiterlijk vergelijkbaar met de Nokia C3, echter is de E5 een toestel meer op de zakelijke markt gericht. Deze telefoon is voorzien van UMTS en GPS functionaliteit waardoor ook de prijs wat hoger zal zijn dan de C3. De Nokia E5 zal rond de 200 euro gaan kosten.

Wanneer de telefoons exact in de winkels liggen is niet helemaal bekend, verwacht wordt dat ze niet heel lang op zich laten wachten.
Bron: Nokia

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60