iPhone OS4.0 gepresenteerd: multitasking en meer

25-04-2010 |Tags: Apple, iPhone os4, iPhone 3G, iPhone 3Gs, ipad, ipod
nieuws
Vandaag presenteerde Apple 'iPhone OS4.0', zijn nieuwe besturingssysteem voor de iPhone, iPod touch en de iPad. Naast een heleboel nieuwe functies beloofd de vierde variant van het besturingssysteem ook sneller dan zijn voorgangers te zijn.

De nieuwste variant heeft een aantal hele handige functies erbij gekregen. Zo wordt het eindelijk mogelijk te multitasken (meerdere programma's tegelijk te draaien). In de praktijk houdt dit in dat het bijvoorbeeld mogelijk is muziek te luisteren, tegelijk je mail binnen te halen en ook nog eens over het internet surfen.
Daarnaast zal het mogelijk worden de verschillende apps te groeperen. Op deze manier hoeven niet alle apps meer weergegeven te worden op een homepage, maar kunnen ze onder 1 icoontje gegroepeerd worden. Dit maakt het mogelijk in theorie onbeperkt aantal apps te downloaden en installeren op het apparaat.

De nieuwe versie komt beschikbaar voor iPhone modellen vanaf de 3G, echter de 3G ondersteund multitasken niet. De latere modellen zullen wel volledige functionaliteit uit het besturingssysteem kunnen halen
Bron: Apple

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60