Dell telefoons uitgelekt: veelbelovend

nieuws
Onlangs zijn er verschillende gsm's uitgelekt van Dell. Deze nieuwe telefoons zullen draaien op Windows Mobile 7 en Android en verder voorzien zijn van de nieuwste technieken. Helaas zullen de telefoons nog niet op heel korte termijn verkrijgbaar zijn, de eerste wordt eind 2010 verwacht. Nog even wachten dus!

Dell Lightning
De Dell Lightning is het topmodel. De telefoon werkt met Windows Mobile 7, Microsoft's nieuwe mobiele besturingssysteem. De telefoon wordt voorzien van rekenkracht door een 1 Ghz Snapdragon processor. Een 4.1 inch OLED touchscreen, 5 megapixel camera, 512MB RAM geheugen, MicroSD ondersteuning en interne GPS zijn allen van de partij. Daarnaast ondersteund de browser van de Lightning ook nog eens Flash.

Dell Thunder
De Dell Thunder is het broertje van de Lightning. De Thunder werkt echter met het Android 2.1 besturingssysteem. Daarnaast is de Thunder ook voorzien van 4.1 inch OLED touchscreen, Snapdragon 1Ghz processor en flash ondersteuning. Tot slot is ook een 8 megapixel camera aanwezig. Eind 2010 zal deze telefoon in de winkels liggen.

Dell Smoke
De Dell Smoke is een toestel voorzien van volledig QWERTY toetsenbord. Daarnaast heeft de gsm een 2.8 inch QVGA beeldscherm, een 800MHz Qualcomm MSM7230 processor, 5 megapixel camera, 14Mbps HSPA, Wifi en een tweede microfoon om omgevingsgeluid te verminderen. Deze telefoon zal werken met het Android Froyo besturingssysteem. Vanaf 2011 zal deze telefoon verkrijgbaar zijn.

Dell Flash
Tot slot is er de Dell Flash, een telefoon die zoals de naam al doet vermoeden volledige flash ondersteuning biedt. De Flash is voorzien van een 3.5 inch WVGA touchscreen, een 5 megapixel camera, 800 Mhz Qualcomm MSM7230 processor en 512 MB RAM en ROM geheugen. Ook met de connectiviteit zit je met de Flash helemaal goed: Bluetooth 3.0, 14 Mbps HSPA en Wifi zijn allen van de partij.
De Dell Lightning wordt verwacht in 2011 op de markt te komen.
Bron: engadget

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60