Apps, alles over applicaties voor smartphones

Apps, alles over applicaties voor smartphones - Apps op Android telefoons

Net als de iPhone zijn Android telefoons zo populair geworden door de apps. Voor Android telefoons zijn de apps te downloaden via de 'Android Market', Google Android's winkel voor applicaties. In deze winkel is een aantal van meer dan 100.000 applicaties aanwezig. Dit aantal is nog steeds sterk groeiende.

Via de Android Market zijn direct op het toestel applicaties te downloaden. Het aanbod in apps is onderverdeeld in applicaties die gratis aangeboden worden en applicaties waarvoor een vergoeding gevraagd word. De gratis apps zijn, in de meeste gevallen, voorzien van een kleine reclamebalk. Op deze manier ontvangt de ontwikkelaar toch wat geld voor de applicatie.
02-10-2010 |Tags: Apps, App-market, Android Market, Applicaties, Nokia OVI store

Laat een reactie achter bij dit artikel:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

henk
Maak zelf ook zeer veel gebruik van Apps op mijn Android toestel. Heb mede door de apps ook gekozen voor dit systeem. Apps voegen tegenwoordig echt iets toe aan telefoons, je kunt ze helemaal personalizen. Vooral de apps die de interface veranderen zijn handig. Deze verbeteren de gebruiksvriendelijkheid van het systeem sterk. Een telefoon waarmee apps te gebruiken zijn is dan ook echt een aanrader! Zeker Android en iPhone's zijn hierin de toppers, met 100.000-en apps!
11-10-2010, 13:56u

Samsung Galaxy S4 - 468x60