Apps, alles over applicaties voor smartphones

Apps, alles over applicaties voor smartphones - Inleiding

Applicaties, of Apps zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit mobiele telefoons. Voor vrijwel elke smartphone is tegenwoordig een uitgebreid aanbod van verschillende van deze programmaatjes. Het aanbod in apps is voor veel consumenten zelfs de belangrijkste reden voor een bepaald toestel te kiezen.

Maar wat zijn apps nou precies? Wat kan men doen met apps? En welke apps zijn echte aanraders? In dit artikel word alles uitgelegd over apps voor smartphones, wat men ermee kan en welke apps tot de absolute top behoren.

We wensen u veel plezier met het lezen van dit artikel! Mocht u na het lezen van het artikel nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd een reactie achterlaten bij het artikel.
02-10-2010 |Tags: Apps, App-market, Android Market, Applicaties, Nokia OVI store

Laat een reactie achter bij dit artikel:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

henk
Maak zelf ook zeer veel gebruik van Apps op mijn Android toestel. Heb mede door de apps ook gekozen voor dit systeem. Apps voegen tegenwoordig echt iets toe aan telefoons, je kunt ze helemaal personalizen. Vooral de apps die de interface veranderen zijn handig. Deze verbeteren de gebruiksvriendelijkheid van het systeem sterk. Een telefoon waarmee apps te gebruiken zijn is dan ook echt een aanrader! Zeker Android en iPhone's zijn hierin de toppers, met 100.000-en apps!
11-10-2010, 13:56u

Samsung Galaxy S4 - 468x60