Log in op uw account


Nog geen account? Maak er snel een aan en profiteer van de mogelijkheden van GSMplek.com!

Gebruikersnaam vergeten?

Telfort verhoogt datatarieven: bijna kwart duurder

09-01-2012 |Tags: Mobiel internet, abonnement, smartphones, Telfort, prijsverhoging
nieuws
Telecomprovider Telfort heeft zijn prijzen voor databundels verhoogd. Mobiel Internet is aanzienlijk duurder geworden voor nieuwe klanten. Voornamelijk de kleinere bundels zijn sterk in prijs gestegen. De vernieuwde prijzen gelden zowel voor sim-only abonnementen als abonnementen met een toestel.

De Surf&Mail bundel met een limiet van 200MB is in prijs verhoogd van voorheen €6,95 per maand naar nu €8,95 per maand. Deze bundel kost nu dus bijna 29% meer dan voorheen. De bundel met een limiet van 1000MB is verhoogd van €10,95 naar €13,95, de 1500MB-bundel stijgt van €15,95 naar €18,95. Het bonnement met 1000MB internetgebruik speciaal voor BlackBerry telefoons wordt verhoogd eveneens van €15,95 naar €18,95.

Telfort is niet de eerste provider die de kosten voor mobiel internetverbruik verhoogt. Het bedrijf volgt hiermee de lijn van moederbedrijf KPN, die eerder de prijzen al verhoogde. Ook Vodafone en T-Mobile hebben in het afgelopen jaar de tarieven verhoogd. Reden voor de prijsverhogingen zijn volgens de providers om de kosten voor het 'constant stijgende datagebruik van abonnees' te kunnen dekken.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60