Nokia C7 eerste Symbian^3 uitgerust met Dual-SIM?

07-08-2010 |Tags: Nokia, Nokia C7
nieuws
Eerder al kwamen er diverse gegevens naar buiten over de Nokia C7. Nu voegt informatie die Tweakers.net verkregen heeft ook nog Dual-SIM functionaliteit toe aan de lijst met eigenschappen.

De Nokia C7 zal Nokia's topmodel worden in de C serie. Eerder al werd bekend dat de telefoon waarschijnlijk zal lopen op het nieuwe Symbian^3 besturngssysteem. Daarnaast zal de telefoon voorzien zijn van een 3.3 inch multi-touch touchscreen en een 8 megapixel camera met 720P HD video opnamemogelijkheid zijn kenmerken van de Nokia C7. Ook WLAN, GPS, HSDPA en Bluetooth zullen uiteraard niet ontbreken.

Nu voegt Tweakers.net uit zelf verkregen informatie ook nog Dual-SIM mogelijkheden toe aan de lijst met eigenschappen waarvan de smartphone waarschijnlijk voorzien zal zijn. Dual-SIM maakt het mogelijk één enkele GSM te gebruiken met twee verschillende simkaarten. De telefoon is op deze manier met twee verschillende telefoonnummers tegelijk te gebruiken. Voordeel hiervan is dat er net meer twee verschillende toestellen gebruikt hoeven te worden voor bijvoorbeeld zakelijk en privé-gebruik.

De Nokia C7 is nog niet officieel vrijgegeven door Nokia, de eigenschappen zijn dus nog niet met zekerheid vast te stellen. Echter zijn via verschillende bronnen, waaronder de website van Nokia zelf verschillende eigenschappen uitgelekt. Hoe Tweakers.net aan de Dual-SIM mogelijkheid komt is niet bekend. Verwacht wordt dat Nokia de telefoon binnen een paar maanden officieel zal onthullen.

Laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60