Prepaid bellen, de voor- en nadelen

Prepaid bellen, de voor- en nadelen - Tmobile Prepaid

Tmobile Prepaid


T-mobile is één van de grootste telecomproviders in Nederland. Met een abonnement of prepaid simkaart van T-mobile ben je altijd en overal bereikbaar. Het netwerk van deze telecomprovider is één van de beste van Nederland. Hierdoor heb je altijd en overal ontvangst en maak je gebruik van het beste mobiele internet van Nederland.
Een prepaid pakket van T-mobile bestaat in twee varianten:

  • Een prepaid pakket met een telefoon

  • Een sim-only prepaid pakket


Prepaid met telefoon


Bij een prepaid pakket met telefoon koop je de telefoon en zit in het pakket een simkaart waarmee je direct mobiel kunt bellen via T-mobile. Je krijgt een telefoonnummer, een X-bedrag beltegoed en kunt direct aan de slag met je telefoon.

Sim-only prepaid


Met een sim-only prepaid pakket van T-mobile koop je alleen een simkaart met beltegoed. Aan de simkaart is een telefoonnummer verbonden. Wanneer je de simkaart in een mobiele telefoon stopt kun je vervolgens prepaid bellen met die telefoon. Het nummer van de simkaart is dan je mobiele telefoonnummer voor die telefoon.
Beide opties kennen dezelfde tarieven. Bellen met een sim-only prepaid simkaart kost hetzelfde als bellen met een prepaid pakket met een mobiele telefoon inbegrepen.

Beltegoed inbegrepen bij aankoop


Standaard staat er op de T-mobile simkaart in een nieuw prepaid pakket een beltegoed van vijf euro. Dit beltegoed is direct te gebruiken. Wanneer je je als koper van een prepaid pakket echter registreert bij T-mobile krijg je vijf euro extra beltegoed. Waardeer je regelmatig je beltegoed op? Dan kan je extra bonus beltegoed tegemoet zien. Zo ontvang je bij de eerste opwaardering van 10 euro een bonus beltegoed van 10 euro.

Prepaid beltegoed opwaarderen, hoe gaat dat?


Je kunt je prepaid beltegoed van T-mobile opwaarderen door een beltegoedbon te kopen. Dit kan bij verschillende winkels, waaronder Albert Heijn supermarkten en telecomwinkels. Je koopt een opwaardeercode die je vervolgens invult op je telefoon. Hierna zal je beltegoed saldo opgewaardeerd worden met het tegoed dat je aangeschaft hebt.
Tegenwoordig is online opwaarderen ook mogelijk. Je kunt via de site van tmobile direct je beltegoed opwaarderen en gemakkelijk via iDeal via je eigen bank betalen.
Tot slot kun je ook mobiel opwaarderen. Voor de complete uitleg over alle manieren van opwaarderen en hoe dit in zijn werk gaat kan je het beste de website van tmobile raadplegen.
07-06-2014 |Tags: prepaid, abonnement

Laat een reactie achter bij dit artikel:

Om een reactie te kunnen plaatsen dient u eerst in te loggen.

Reacties op dit artikel:

Er zijn op dit moment nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.

Samsung Galaxy S4 - 468x60